De Band

Uit het hart van de Prinsenstad komt de swingende muziek van de Delft Blue BigBand. De band is nu 21 jaar een muzikale factor in de jazz-scène te Delft en ver daar buiten. Het is vooral het enthousiasme dat het orkest in haar relatief korte bestaan tot een hoog niveau heeft gebracht. Terugkijkend kunnen we tevreden vaststellen dat we in de afgelopen 21 jaar uitgegroeid zijn tot een niet meer weg te denken BigBand met een eigen sound binnen het Delftse cultuuraanbod, waar veel mensen regelmatig mooie muzikale momenten beleven.

Onze band staat onder leiding van beroepsmusicus Wim Ninaber die over een volledige bigband-bezetting kan beschikken. Behalve muzikaal leider bij de Delft Blue BigBand is hij regelmatig gastsaxofonist bij diverse andere bands van naam.

Als orkest is de Delft Blue BigBand zeer veelzijdig; het repertoire bestaat uit de top hits uit het bloeiende bigband tijdperk uit de jaren 30/40 van de vorige eeuw afgewisseld met bekende pop-, sou- en latinsongs in een ‘BigBand jasje’.  Een gevarieerd programma met o.a. nummers van Glenn Miller, Sammy Nestico, Jackson 5, Charles Aznavour en Herman Brood.

De Delft Blue BigBand heeft als één van de weinige BigBands een allround zangeres (Fauve) en een zanger/trompettist (Ronald). Wat betekent dat de band een zeer gevarieerd programma de revue kan laten passeren, soms krachtig swingend, dan weer gevoelig en ingetogen. 

Wij maken van elk optreden een feest! Dit alles geheel afgestemd naar uw wens zodat u snel een gezellige, muzikale sfeer kunt verwachten met prima BigBand muziek. Geef ons een paar minuten de kans en u staat op de dansvloer te swingen. We verwachten dat u met plezier zult kunnen luisteren naar ons swingend repertoire.

Mocht u na het lezen van het bovenstaande geïnteresseerd zijn om de Delft Blue BigBand te contracteren of wilt u meer informatie, neemt u dan bijtijds contact op, zodat we uw optreden in de juiste periode kunnen inplannen.

Speciaal voor de kerstperiode heeft de Delft Blue BigBand een zeer gevarieerd kerstrepertoire met alle bekende kerstnummers zoals: Rudolph the Rednosed Reindeer, Frosty the Snowman, Last Christmas, All I want for Christmas is you, White Christmas en nog veel meer….

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial