Facebook Nieuws

Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand3 maanden geleden
11 September weer een nieuw optreden op Monumentendag van onze geweldig Bigband!!!
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand6 maanden geleden
We mogen eindelijk weer repeteren nu het aantal vaccinaties snel stijgt en daarmee het aantal besmettingen snel daalt. Maar helaas kunnen wij niet meer in onze oefenruimte. En het alternatief dat we hadden wordt op dit moment verbouwd. Dus wie helpt de Delft Blue BigBand aan een nieuwe (tijdelijke) oefenruimte op de dinsdagavond? Zodat we nu we weer mogen repeteren ook kunnen repeteren?

Ken je iemand die een ruimte beschikbaar heeft of heb je zelf een beschikbare ruimte, dan ontvangen wij graag een berichtje via Messenger of WhatsApp. Bij voorbaat dank.
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand11 maanden geleden
Helaas dit jaar geen repetities en kerstoptredens in december. Daarom deze opname van vorig jaar op Lichtjesavond in Delft. Waarbij het koor (dat na ons zou optreden) het leuk vond om ons laatste nummer 'White Christmas' mee te zingen. En wie weet krijgen we nog een witte kerst.

In ieder geval wenst de Delft Blue BigBand iedereen hele fijne kerstdagen πŸŽ„en een mooi, muzikaal en vooral gezond 2021! πŸ₯‚
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand heeft 15 nieuwe foto's toegevoegd.1 jaar geleden
Tijdens de intelligente lockdown van maart t/m mei heeft de Delft Blue BigBand elke 2 weken een online borrel via Zoom gehouden en thuis per lid een opname gemaakt die is gemixed in een totaal. Vanaf juni zijn er weer coronaproof repetities geweest.
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand heeft 16 nieuwe foto's toegevoegd.1 jaar geleden
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand heeft 5 nieuwe foto's toegevoegd β€” bij Bij Harry.2 jaren geleden
Bij Harry
Het jaarlijkse etentje van de leden van de Delft Blue BigBand met partners op 21 januari 2020

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial