Delft Blue Big Band Rotating Header Image

Kerstconcerten

Speciaal voor de kerstperiode heeft de Delft Blue BigBand een zeer gevarieerd kerstrepertoire met alle bekende kerstnummers zoals: Rudolph the Rednosed Reindeer, Frosty the Snowman, Last Christmas, All I want for Christmas is you, White Christmas, Santa Baby en nog veel meer….

lichtjesavond-delft-4

12 december 2017: Lichtjesavond
De Delft Blue Bigband speeltĀ al jaren op Lichtjesavond in Delft. Ook dit jaar zullen wij op Lichtjesavond 2017 (dinsdag 12 december) te horen zijn van 19.45-21.00 uur in de Podiumzaal van het Prinsenkwartier (voormalig Nusantara),Ā  Agathaplein 4, tegenover het Prinsenhof. Kom lekker even opwarmen na een tocht door de stad met vrolijke kerstmuziek in een warme atmosfeer. De toegang is gratis.

Op het Agathaplein is het Winter Wonderland: Kinderlichtjesavond met veel activiteiten voor de kinderen.

Kerstbal

24 december 2017: Kerstconcert in ‘Die Buytenweye’
Voor de bewoners van ‘Die Buytenweye’ zal de Delft Blue BigBand een kerstconcert ten gehore brengen van 14.30-16.00 uur. Chopinlaan 9, Delft. Vrij entree.

Boeken?
Zoekt u nog een muzikale ondersteuning voor uw kerstborrel of kerstfeest? Aarzel dan niet en mail voor meer informatie en de mogelijkheden naar: voorzitter@delftbluebigband.nl
of bel 06-21821802.