Facebook Nieuws

Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.1 dag geleden
Vrijdag 14 december. Kerstmarkt Den Hoorn met de Delft Blue BigBand.
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand6 dagen geleden
De Delft Blue BigBand zal op vrijdag 14 december op de kerstmarkt in Den Hoorn van 18.00-20.00 uur een gevarieerd kerstrepertoire ten gehore brengen, met zangeres Miss dorY. O.a. Rudolph the rednosed Reindeer, White Christmas, All I want for Christmas, Last Christmas en nog veel meer leuke kerstnummers zullen de revue passeren. Kom gezellig langs.
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand1 maand geleden
Zoekt u nog een muzikale ondersteuning voor uw kerstborrel of kerstfeest?

De Delft Blue BigBand heeft een zeer gevarieerd kerstrepertoire, met alle bekende kerstnummers zoals: Rudolph the Rednosed Reindeer, Frosty the Snowman, Last Christmas, All I want for Christmas is you, White Christmas en nog veel meer….

Aarzel niet en mail voor meer informatie en de mogelijkheden naar: voorzitter@delftbluebigband.nl of bel 06-21821802 (Ronald)

www.delftbluebigband.nl
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand heeft de omslagfoto bijgewerkt.1 maand geleden
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand2 maanden geleden
De Delft Blue BigBand zoekt een nieuwe oefenruimte!!

Al ruim 20 jaar repeteert de Delft Blue BigBand elke dinsdagavond in 'Die Buytenweye' in Delft. En sinds de nieuwbouw al weer velen jaren, met veel plezier, in de mooie feestzaal op deze foto. Daar geven wij ook jaarlijks een concert voor de bewoners.

Helaas gaat 'Die Buytenweye' e.e.a. anders inrichten, waarmee niet alleen de feestzaal, maar helaas ook onze repetitieruimte gaat verdwijnen medio januari 2019.

Daarom een dringende oproep aan iedereen die een geschikte en voordelige oefenruimte weet voor de Delft Blue BigBand om een berichtje te sturen via Facebook/Messenger of te mailen naar voorzitter@delftbluebigband.nl. Bellen of appen kan natuurlijk ook naar: 0621821802 (Ronald).
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand2 maanden geleden
De website van de Delft Blue BigBand is de afgelopen maanden compleet vernieuwd. Een nieuwe opzet, moderne look&feel en interactie met deze Facebookpagina onder het menu item 'Nieuws'. Kijk eens op:

http://www.delftbluebigband.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial