Facebook Nieuws

Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand2 maanden geleden
In de uitzending bij Stadsradio Delft om in 'Delft Centraal' te praten over de Delft Blue Bigband en onze Open Repetitie a.s. dinsdagavond 26 november in wijkcentrum De Hofstee.

Vanmiddag is de herhaling, ook te beluisteren op www.radiodelft.nl of via www.radio-nederland.nl/stads-radio-delft-fm-1063 (rond 17.05 uur).
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand2 maanden geleden
Zoekt u nog muzikale ondersteuning met een schappelijke prijs voor uw kerstborrel, kerstmarkt of kerstfeest?

De Delft Blue BigBand heeft een zeer gevarieerd kerstrepertoire, met alle bekende kerstnummers zoals: Rudolph the Rednosed Reindeer, Frosty the Snowman, Last Christmas, All I want for Christmas is you, White Christmas en nog veel meer….

Aarzel niet en mail voor meer informatie en de mogelijkheden naar: voorzitter@delftbluebigband.nl of bel 06-21821802 (Ronald)

www.delftbluebigband.nl
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand2 maanden geleden
OPEN REPETITIE DELFT BLUE BIGBAND DINSDAG 26 NOVEMBER 20.15-22.15

“Wijkcentrum De Hofstee”, Sandinoweg 149, 2622 DW DELFT

De Delft Blue Bigband maakt dans- en luistermuziek voor een breed publiek. Vol passie en enthousiasme worden naadloos oude Bigband hits afgewisseld met popsongs in een eigentijds ‘Bigband jasje’. Deze oer Delftse Bigband van 18 muzikanten en zangeres Miss dorY maakt, onder leiding van dirigent Wim Ninaber, uw (bedrijfs)feest, evenement of bruiloft tot een spetterend succes.

Vacatures bij de Delft Blue Bigband. Wij zijn op zoek naar een:

– Trompettist
– 1e en 3e trombonist
– Bassist

Lijkt het je leuk om bij een gezellige Bigband te spelen, neem dan contact met ons op en/of kom eens een repetitie bijwonen. Bel voor meer informatie Ronald (voorzitter) op 06-21821802 of mail naar voorzitter@delftbluebigband.nl).
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand heeft 24 nieuwe foto's toegevoegd — bij Beestenmarkt Delft.5 maanden geleden
Een top optreden met prachtig weer en een fantastisch publiek op een volle Beestenmarkt.
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand5 maanden geleden
Morgen om 16 uur is het zover. De Delft Blue BigBand speelt dan op het Jazzfestival Delft op de Beestenmarkt. Hieronder onze introductie in het programma op de site van het Jazzfestival:

https://www.jazzfestivaldelft.nl/delft-blue-big-band.html

Met daarbij deze clip:

https://youtu.be/9T-B0FZFCDU
Delft Blue BigBand
Delft Blue Big Band at Jazzfestival Delft 2018
Delft Blue Bigband conducted by Wim Ninaber at the Jazzfestival Delft 2018 playing: Streetlive (vocals: Missdory) and Minnie The Moocher (vocals: Ronald La C...
youtube.com
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand5 maanden geleden
De Delft Blue BigBand komt steeds terug in de teaser voor het Jazzfestival Delft. Zowel op de voor als op de achtergrond! Zaterdag a.s. spelen wij om 16 uur op de Beestenmarkt.

https://youtu.be/kuXXKdeXwXs
Delft Blue BigBand

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial