Facebook Nieuws

Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand2 weken geleden
Zoekt u nog een muzikale ondersteuning voor uw kerstborrel of kerstfeest?

De Delft Blue BigBand heeft een zeer gevarieerd kerstrepertoire, met alle bekende kerstnummers zoals: Rudolph the Rednosed Reindeer, Frosty the Snowman, Last Christmas, All I want for Christmas is you, White Christmas en nog veel meer….

Aarzel niet en mail voor meer informatie en de mogelijkheden naar: voorzitter@delftbluebigband.nl of bel 06-21821802 (Ronald)

www.delftbluebigband.nl
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand heeft de omslagfoto bijgewerkt.2 weken geleden
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand1 maand geleden
De Delft Blue BigBand zoekt een nieuwe oefenruimte!!

Al ruim 20 jaar repeteert de Delft Blue BigBand elke dinsdagavond in 'Die Buytenweye' in Delft. En sinds de nieuwbouw al weer velen jaren, met veel plezier, in de mooie feestzaal op deze foto. Daar geven wij ook jaarlijks een concert voor de bewoners.

Helaas gaat 'Die Buytenweye' e.e.a. anders inrichten, waarmee niet alleen de feestzaal, maar helaas ook onze repetitieruimte gaat verdwijnen medio januari 2019.

Daarom een dringende oproep aan iedereen die een geschikte en voordelige oefenruimte weet voor de Delft Blue BigBand om een berichtje te sturen via Facebook/Messenger of te mailen naar voorzitter@delftbluebigband.nl. Bellen of appen kan natuurlijk ook naar: 0621821802 (Ronald).
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand1 maand geleden
De website van de Delft Blue BigBand is de afgelopen maanden compleet vernieuwd. Een nieuwe opzet, moderne look&feel en interactie met deze Facebookpagina onder het menu item 'Nieuws'. Kijk eens op:

http://www.delftbluebigband.nl
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand heeft 7 nieuwe foto's toegevoegd — in Delft.2 maanden geleden
Optreden zaterdag 8 september op Open Monumentendag bij de Buccaneer op de Paardenmarkt in Delft.
Delft Blue BigBand
Delft Blue BigBand2 maanden geleden
Kom morgen 8 september naar de Paardenmarkt in Delft voor het optreden van de Delft Blue BigBand met zangeres miss dorY op Open Monumentendag!

Van 11.30 tot 12.30 uur swingende muziek!

https://www.openmonumentendagdelft.nl/locatie/de-buccaneer/?lang=nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial